Meer resultaten voor nagelsalon amsterdam centrum

nagelsalon amsterdam centrum
Tutti Colori Nail Bar Amsterdam.
Bezocht op Donderdag 15 November 2018 vestiging Tutti Colori Nail Bar in Amsterdam voor Gellak CND Shellac Goed, en komt graag terug. Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed. Meer beoordelingen bekijken. Copyright 2000 2018 Tutti Colori Nail Bar Amsterdam, Noord Holland, Nederland., de Nagelsalon voor Manicure en Pedicure van Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Oud-Zuid en Amsterdam-Centrum.
schoonheidsspecialiste amsterdam
Beauty by Shiva, nagelstudio, wimperextensions en beauty behandelingen en hairextensions.
Er wordt uitsluitend met kwaliteitsproducten gewerkt oa Magnetic, CND shellac en Blink wimperextensions. Beauty by shiva is een professionele salon gevestigd nabij het centrum in Raamsdonksveer. U kunt uw prachtige ogen laten stralen met een natuurlijke wimperlifting of wat langer met wimperextensions.
nagelstudio amsterdam centrum
EVA NAILS Eva Nails nagelstudio te Heiloo.
Ik heb bij toonaangevende nagelstudios in Amsterdam en Hoofddorp gewerkt. Het vrij komen van een praktijkruimte aan de Kennemerstraatweg was voor mij dé kans om dichtbij huis een eigen salon te starten. Ik ben ook superblij dat we een tweede salon hebben kunnen openen in Bergen. We zijn gevestigd in het pand naast kunsthandel Ineke Aronds in de Ruïnelaan in het centrum van Bergen.
indesit caa55
Home.
Mijn gezin dat ze mij deze ruimte hebben gegeven. ONS Zwolle voor de goede begeleiding. Zoals u kunt zien: uw handen en nagels zijn bij mij in goede handen. Mijn mooie cijferlijst. Een gedeelte van mijn certificaten. Copyright Nagelsalon De Nagelfee.
lijst
home.
OPI Gel Color en Shellac. Manicures en paraffinebaden. Diverse massages: hotstone, voetreflex en ontspanningsmassage. De complete exclusiveve Mary Cohr lijn van cremes en verzorgende producten. De budgetvriendelijke verzorgingslijn van Jean Marin. 2de tuindwarsstraat 4. 1015 RZ Amsterdam. 1100: 2000: uur.
Kim Ngan Nails: Home.
Welkom op de website van Kim Ngan Nails, een professional nagel salon, met ruim 12 jaar ervaring, die gespecialiseerd is in.: American Nails Art. We zijn sinds 22 september 2006 gevestigd op de Westermarkt 9E te amsterdam, in een korte tijd hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd.
Nagelstudio Amsterdam: 10 beste nagelstudios nagelsalon.
Dit is niet verstandig, want het zorgt snel voor een beschadiging van je eigen nagels. Als je gelnagels neemt bij een nagelsalon of je kiest voor kunstnagels bij de nagelstudio Amsterdam, dan is het verstandig om ook een afspraak te maken voor de verwijdering ervan.
Home.
Check je polis. Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Pure Beauty Amsterdam is een erkend leerbedrijf. Wij werken samen met de opleiding schoonheidsspecialiste opleidingsniveau 3 en niveau 4 van het ROC van Amsterdam.
Home Universal Nails.
Universal Nails is laagdrempelig en toegankelijk. Wij willen zoveel mogelijk vrouwen van alle leeftijden blij maken met een professionele nagel en beautybehandeling in een sfeervolle setting. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor manicure, pedicure, gellakken of kunstnagels, of vooraf een afspraak maken op een dag en tijdstip dat jou het beste schikt. Universal Nails staat als grootste nagelstudio van Amsterdam voor betaalbare beauty.
Nail Salon MB Nagelstudio in het centrum van Amsterdam.
Onze nagelstudio ligt op loopafstand vanaf het Centraal Station van Amsterdam en ligt op de route vanaf Amsterdam CS naar populaire winkelstraten en winkelcentrums zoals bijvoorbeeld de Nieuwendijk 2 min. lopen, Magna Plaza 4 min, de Bijenkorf 6 min, de Dam 8 min, de Kalverstraat 10 min. en de Negen Straatjes 12 min. Gaat u liever met het openbaar vervoer? Dan kunt u tram 1, 2, 13, 15 of 17 nemen vanaf het Centraal Station. Tramhalte Nieuwezijds Kolk ligt op 3 minuten loopafstand. Onze nagelsalon per auto bezoeken is niet aan te bevelen.
Schoonheidssalon en Niche Parfumerie Angels of Beauty.
Hiervoor kunt u online een afspraak maken of ons telefonisch of per mail bereiken. U kunt ons vinden in centrum te Weert, langstraat 30. Wij zien u graag bij ons voor een passend geuradvies of een schoonheidsbehandeling. Angels of Beauty.

Contacteer ons