Zoeken naar nagelsalon dukenburg

nagelsalon dukenburg
Welkom Nieuws Four Seasons Nail Salon Winkelcentrum Dukenburg.
Four Seasons Nail Salon. Stap in de wereld van Four Seasons Nail Salon en geniet van verschillende behandelingen voor uw handen, nagels en voeten. Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud.
nagelsalon maarssen
Nagelstudio Win Nails Spa Nijmegen Dukenburg.
Win Nails Spa is een nagelstudio gevestigd in Nijmegen Dukenburg, Zwanenveld 8212. Wij zitten net buiten winkelcentrum Dukenburg, vlak bij NS station Dukenburg, zie ook hier. Wij verzorgen o.a.: versterking en/of verlenging. van nagels met acryl of gelnagels. Deluxe spa pedicure.
wasmachine
Welkom Winkels Four Seasons Nail Salon Winkelcentrum Dukenburg.
Naast hand en voetverzorging en nagels doen zijn we ook gespecialiseerd in het ontharen van gezichtshaar en lichaamshaar van bepaalde lichaamsdelen, en het verlengen van wimpers. Breng een bezoek aan onze nagelstudio! Zwanenveld 84 09. 6538 TL Nijmegen Tel: 024 7851013. Winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 66-26 6538 RZ Nijmegen contact privacyverklaring.
bouwkundig rapport
Home.
U kiest zelf de behandeling die het beste bij u past. Onze nagelstylistes kunnen uw nagels verzorgen met gel, acryl solar-en dippingproducten. Uiteraard kunt ook bij ons terecht voor een simpele manicure of pedicure of voor het lakken van uw nagels.
formulier aanvraag visum kort verblijf nederland
Hair Nails Salon Jessica Allround Salon Horstacker 22-04 Nijmegen, Salon Jessica.
Tanden blekenDe: eerste behandeling duurt 3x25 mininuten u ligt dus ongeveer andehalf uur in de stoel, de behandeling wordt uitgevoerd met een gel welke bestaat uit 01%, waterstof peroxide, de behandeling doet geen pijn en kan geen schade aanrichten het kan op elk gebit toegepast wordener, wordt altijd een tweede behandeling na drie weken geadviseerd om zo het optimale resultaat te bereiken.
Home Four Seasons Nail Salon Nijmegen.
Over Four Seasons Nail Salon Nijmegen. Stap in de wereld van Four Seasons Nail Salon in Nijmegen Winkelcentrum Dukenburg en geniet van verschillende behandelingen voor uw handen, nagels, en voeten. 6538 TL NIJMEGEN. Hieronder staan de openingstijden van Four Seasons Nail Salon Nijmegen.
Hair Nailstudio Sense.
Samen wordt besproken wat uw wensen zijn en welke behandeling hier het beste bij past. Met zorg en persoonlijke aandacht wordt aan uw nagels gewerkt en hierbij kan ik een garantie bieden van 10 dagen. Alle nagelbehandelingen vinden plaats in mijn studio.
Win Nails Spa Startpagina Facebook.
Gisteren samen met mij dochter jullie bezocht en het was heerlijk. Mijn dochter heeft haar nagels va n haar handen weer mooi en ik zelf heb mij voeten laten doen en de nagels gelakt.Onder het genot van een kopje koffie.
ME Nails Spray Tan.
In mijn salon aan huis kunt u terecht voor al uw nagelbehandelingen, ook wanneer u probleemnagels heeft bent u van harte welkom. In de salon kunt u ook terecht voor een zomers bruin tintje in slechts 10 minuten met een Infinity Sun Spray Tan behandeling!

Contacteer ons