Resultaten voor nagelsalon dordrecht

nagelsalon dordrecht
Home Beauty en nagelstudio Margriet Beauty en nagelstudio Margriet.
Niet voor niets staat Margriet al sinds 2001 bekend als de specialist op het gebied van uiterlijke verzorging omgeving Dordrecht en omstreken. Professionaliteit, kwaliteit, kunde en klantvriendelijkheid staan bij Beauty Nagelstudio Margriet centraal! Bent U toe aan een heerlijke relaxte gezichtsbehandeling maar heeft U geen tijd om uren te tutten?
Nagelsalon Utrecht
Lyns Nail Salon home.
Gespecialiseerd in Acryl nagels, Gelnagels, Solar Nagels., Pink White Glitter, Manicure en Pedicure! De nieuwste producten en technieken uit Amerika worden gebruikt! Kadotip: wij verkopen ook kadobonnen! Wij werken zowel met als zonder afspraak! 3311 NR Dordrecht. 06 87 347 757.
boomstamtafel eiken
Penney's' nagelstudio Dordrecht Nagelstudio dordrecht.
Nagelstudio van Dordrecht en omstreken. Welkom op Penneys nagelstudio. De nagelstudio van Dordrecht en omstreken! Graag stel ik mezelf even voor, ik ben Penney en vanaf 2002 allround gediplomeerd nagelstyliste. Ik sta voor u klaar, om uw handen de glamour en verzorging te geven die ze verdienen.
nogepa
Crystal Nail Crystal Nail.
Posted by admin on Mar 10, 2011. Welkom op de website van nagelstudio: Crystal Nail. Wij zijn gevestigd in het centrum van Dordrecht. Aan de rechterzijde kunt u contact met ons opnemen voor vragen en afspraken. Vind ons leuk op Facebook!
schoonheidssalon dordrecht
Nagelsalon Susanna Home.
We hebben het te druk of vergeten het gewoon. Veel mensen schamen zich voor hun nagels en stoppen de handen snel weg als ze met iemand in gesprek zijn. Gun u zelf een relax moment en laat u eens verwennen.
Sisi Perfect Nails.
Solar nagels zijn mooi en dun en hebben een natuurlijke glans. Het is minder chemisch en daardoor beter voor uw natuurlijke nagels. Met onze manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie em blijven deze er mooi uitzien.
Salon Belles Femmes Home.
Salon Belles Femmes is een nagelsalon in het centrum van Dordrecht. Mijn naam is Chloe Corbeau. Ik heb een opleiding allround nagelstyliste gevolgd bij BT nails te Rotterdam. Daarnaast heb ik een opleiding Visagie gevolgd bij Haagse en Brabantse Visagieschool in Breda.
Home.
Love for Nails Voorstraat 381 3311 CT Dordrecht T: 0654348340 E: info@love-for-nails.nl Openingstijden maandag 1100: 1800: dinsdag 1000: 1800: woensdag 1000: 1800: donderdag 1000: 2100: vrijdag 1000: 1800: zaterdag 1000: 1730: zondag gesloten behalve op koopzondag laatste zondag v/d maand.
Nagelsalon Susanna contact en gastenboek.
voor acryl, gel en fiber, manicure en theorie. gespecialiseerd in acryl. gecertificeerd allround design styliste van de Pepijn Borrel academy. Susan van Vliet. 3328 DC Dordrecht. U kunt in de salon alleen contant betalen. maandag van 09.00 tot 19.00 uur.

Contacteer ons