Zoeken naar nagelsalon lelystad

nagelsalon lelystad
Nailart nagelsalon utrecht.
Begin 2017 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen nagelstudio gelegen in Harmelen. Mijn nagelsalon zit aan de Ambachtsheerelaan 37-b postcode 3481 GJ Harmelen. Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje, daarom is het belangrijk uw handen en nagels de nodige aandacht en verzorging te geven.
Haar en Nagels.
Haar Nagels is een persoonlijke kapsalon en nagelsalon in Lelystad-Haven. We zijn gevestigd op de eerste verdieping aan de Edamstraat. De salon is niet groot maar van alle gemakken voorzien en ingericht voor alle mogelijke behandelingen op het gebied van haar en nagels. Op deze website vindt u alle informatie over de salon en de mogelijke behandelingen. Tevens kunt u op deze site regelmatig de nieuwe aanbiedingen vinden. Bij vragen kunt u ons uiteraard even bellen of mailen. Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0320-847338. Mailen kan naar info@haarennagels.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen met een lekker vers kopje koffie. 8244 DR Lelystad.
nogepa
nagelstudio lelystad.
De vestiging van Unique Nails NL die het meest in de buurt ligt van de aan de Stadhuisplein 53 is de Unique Nails NL aan de Stadhuisplein 53. Meer schoonheidssalon in Lelystad Bedrijven in de buurt van NAILS deluxe nl Stadhuisplein 53 in Lelystad.
sigaretten prijs
Thu Binh Nails Openingstijden Thu Binh Nails Kroonpassage.
Openingstijden Thu Binh Nails Kroonpassage 29 in Lelystad. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Kroonpassage in Lelystad. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
search engine optimization
Paradijs Nails Care Nagelstudio in Lelystad, Flevoland Treatwell.
Laat ze daarom verzorgen door Laureen die er verstand van heeft. Bij Paradijs Nails Care in Lelystad zorgen ze dat jij iedereen weer zelfverzekerd de hand kan schudden. Let op: de salon zet geen kunstnagels bij klanten onder de 18 jaar.
website laten maken

De handen mogen natuurlijk ook niet overgeslagen worden en kunt u ook terecht voor een lekkere spa manicure! Ook de voetjes verzorg ik graag voor je met bijvoorbeeld een spa pedicure. Ook leuk voor de zomer een fm voor op de teen nagels!
CND SHELLAC BEAUTY BY SURAYA LELYSTAD.
Kempenaar 01-54a, 8242BA LELYSTAD. 0320751199 / 0629209898 whatsapp. MA t/m VRIJ 1000: 2200.: ZA Op Afspraak. DEN HAAG ACADEMY. Binckhorstlaan 36, 2516BE DEN HAAG. Stacey Baan is een jonge onderneemster en is eigenaresse van Salon Nelumbo. Salon Nelumbo staat voor professionaliteit, kwaliteit en werkt met pure passie. Salon Nelumbo zit gevestigd in het pand van Beauty by Suraya en door deze aanvulling kunnen wij u een compleet Beauty pakket aanleveren. is gecertificeerd CND nagelsalon.
Dai Nam Nails Goedkoopste Nagelsstudio van Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Muiden, Muiderberg, Weesp, Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum!
Er zijn weinig studio's' in Nederland die met dit nieuwe product werken. Een aantal voordelen van Solar t.o.z met Acryl en Gel.: Natuurlijker, sterker, dunner en lijken op eigen nagels. Mooier glimt meer dan Acryl. Onderhoudsvrij top coat lakken niet nodig.
Key2nails.
Afspraken kunnen in deze periode alleen op maandagavond of op dinsdag gepland worden. Vol is Vol. Wij wensen iedereen een heerlijke ontspannen zomervakantie toe! Het team van Key2nails. Neringweg 304 8225 DA Lelystad Telefoon: 310320-769194 E-mailadres: info@key2nails.nl. Dinsdag: 900: 1700.:
Salon Tanja in LELYSTAD Home.
Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd Pedicure met de aantekeningen Diabetes en Reuma voeten. Sport en Voetzorg gecertificeerd! Ook gecertificeerd nagelstyliste voor mooie nagels. In mijn Schoonheid, Pedicure en Nagelstyling Salon in Lelystad vinden U en uw gelaat, handen en voeten een welverdiende verzorging en rust.

Contacteer ons