Meer resultaten voor nagelsalon breda centrum

nagelsalon breda centrum
Home Salon BijDeHand.
Gevestigd in de St. Annastraat 11, het oudste straatje in het centrum van Breda. Bij ieder bezoek bent u verzekerd van een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande behandeling. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor u persoonlijk samengestelde verzorgingsset vijlen etc.
nagelstudio zandvoort
Nails Experience Wie wil er niet zijn nagels mooi en gezond houden?
Of u nu jong bent of oud bent goed verzorgde nagels bepalen de eerste indruk die iemand van u heeft. Bovendien maken mooie nagels dat u zich prettig voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Wij hechten veel belang aan hygiëne en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Nails Experience is gevestigd in Breda.
16 inch fiets
Sense for Nails.
seo bedrijven
Excellent Nails Studio in Breda Schoonheidssalon.
Excellent Nails Studio, Breda. Welkom bij Excellent Nails studio! Bekijk hier onze acties of informeer naar de mogelijkheden. Excellent Nails Studio. Places Websites 2018. Score van Excellent Nails Studio 68., Privacy en cookieverklaring. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
A3
iwantnails.com Nagelsalon Breda.
Over I WANT NAILS. I WANT NAILS Nagelsalon in Breda. De centraal gelegen beauty hotspot van Breda, waar je kunt genieten van de beste hand-en nagelbehandelingen. Bij I WANT NAILS wordt hygiënisch en deskundig gewerkt met professionele en kwalitatief hoogstaande producten.
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Breda: Boek direct online! Treatwell.
De nagelbehandelingen bij een nagelsalon zijn heel variërend. Zo kun je kunstnagels laten zetten als je nagels van zichzelf niet zo snel groeien of erg broos zijn. Kunstnagels komen in verschillende soorten en maten, zoals gelnagels, acrylnagels of solarnagels. Tijdens een behandeling van de handen kan je ook voor een manicure kiezen waarbij je handen volop verwend worden. Ook kunnen je nagels gelakt worden met bijvoorbeeld een gellak. Deze lak verstevigd de nagel en blijft minimaal 14 dagen mooi zitten. In het centrum van Breda vind je allerlei verschillende soorten mensen.
VIP Cosmetics Nagelstudio schoonheidsspecialiste Breda.
Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk en we streven voortdurend naar een nog beter aanbod door allerlei opleidingen te volgen en de nieuwste technieken te leren. Dus zoek je een professionele, flexibele schoonheidsspecialiste in Breda, dan ben je van harte welkom!

Contacteer ons