Resultaten voor nagelsalon delft

nagelsalon delft
Nails and the City Nagelsalon, Nails Art, Pedicure, Manicure, Shellac.
Nagelsalon, Nails Art, Pedicure, Manicure, Shellac. Scroll omlaag naar de content. Geplaatst op 26/05/2018 26/05/2018. Wij zijn per direct op zoek naar ervaren nagelstylistes. bel 015 7370 1 75 of mail naar nailsdelft@gmail.com. maandag t/m vrijdag. 0930uur: t/m 20.00. 0930: t/m 1800.: Afspraak maken bel. 015 737 01 75. TROELSTRALAAN 15E, 2624ET DELFT.
nagelstudio den haag
Manicure in Delft: dit zijn de beste salons volgens Delftenaren.
28 augustus 2018. Voor wie toe is aan wat me-time: 5 x schoonheidssalons in De. Voor wie toe is aan wat me-time: 5 x schoonheidssalons in Delft. 29 juli 2018. Zo ziet Delft er over 20 jaar waarschijnlijk uit. 14 september 2018.
Portugese
Xiang Fei Salon.
Xiang Fei salon is het adres in Delft om van een tradiotionele chinese massage te genieten en om manicure en pedicurebehandelingen te ondergaan. Het salon is gelegen op Nieuwe Langendijk 25 in Delft. Een team van gekwalificeerde en kundige medewerksters staat er voor u klaar.
schoonheidsspecialiste delft
Nagelstudio Ypenburg, Den Haag Daisy van Velzen.
Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen worden. Tevens vervagen de contouren van u lippen en met de Full Lips methode creëert u wat grotere lippen en een mooie en strakke contour, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift.
wit kanten tafelkleed
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Delft, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Ga dan langs bij Beautylogy in Delft. Hier zijn gespecialiseerd in het knippen van een nieuwe coupe, het verwijderen van ongewenste haartjes, mooie visagie en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, maar ook kun je hier terecht voor verschillende soorten injectables voor een jeugdige uitstraling.
Nagelstudio Thu indebuurt Delft.
Meest recent over Nagelstudio Thu. Dit zijn volgens Delftenaren de beste plekken voor een manic. 3 maart 2018. Soms kunnen je handen wel een opknapbeurtje en vers laagje nagellak gebruiken. Maar waar moet je zijn voor een manicure in Delft?
Thu Nagelsalon Delft Nagelstudio Facebook.
Thu Bui heeft een nieuwe foto toegevoegd bij Thu Nagelsalon. Ge G spo G ns G ord G. 25 december 2017 Delft, Nederland. Thu Bui heeft een nieuwe foto toegevoegd bij Thu Nagelsalon. Ge G spo G ns G ord G.
Passie voor nagels.
De nagelstudio in Delft! Ik heet Susan de vries en ben sinds 2008 werkzaam als nagelstyliste. De praktijk is gelegen aan de voorkant van het huis en er is volop parkeer gelegenheid. De nagelstudio is een straat achter de lidl te vinden!
China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw, China Body is er voor u. China Body, goed voor uw lichaam!
Wij zullen er alles aan doen het u naar uw zin te maken en er zorg voor te dragen dat u tevreden bent. China Body is er namelijk voor u! NAGELS, GEZICHT WIMPEREXTENSIONS. HAND OF VOETMASSAGE. HOOFD EN NEKMASSAGE. BA HUO GUAN. ZU GUANG FEN. CHINESE KRUIDEN OF LICHAAMSMASSAGE. Nieuwe Langendijk 68. 2611 VL Delft.

Contacteer ons