Meer resultaten voor nagelsalon wijchen

nagelsalon wijchen
Nailart nagelsalon utrecht.
Begin 2017 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen nagelstudio gelegen in Harmelen. Mijn nagelsalon zit aan de Ambachtsheerelaan 37-b postcode 3481 GJ Harmelen. Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje, daarom is het belangrijk uw handen en nagels de nodige aandacht en verzorging te geven.
Nagelstyling.
Ik heb ruim 10 jaar werkervaring als nagelstyliste en sinds 2001 heb ik een nagelstudio aan huis genaamd: Nagelsalon Formidabel. Dus bent u op zoek naar een professionele nagelstyliste voor het krijgen van mooie en verzorgde nagels dan bent u bij mij aan het juiste adres. Meer weten
e sigaret
Welkom bij nagelstudio Valentine Nails.
Onze nagels hebben dag in, dag uit veel te verduren. Door allerlei invloeden van buitenaf kunnen de nagels beschadigen of lelijk worden. Door het laten aanbrengen van kunstnagels is op een eenvoudige manier ervoor te zorgen dat onze nagels er weer mooi en perfect uitzien.
Portugese
Nagelsalon ook wel Nagelstudio genoemd waar u terecht kunt voor acrylnagels bij een erkende nagelstyliste Cindyssalon Nijmegen, nagels Nijmegen, Overasselt, Malden, Wijchen. Hier wordt alleen met de b
de regio Nijmegen, Wijchen, Malden, Heumen Grave en Overasselt. In onze nagelstudio wordt alleen met de beste merken gewerkt. Goed verzorgde nagels sturen positieve signalen naar onze omgeving over onze persoonlijkheid. Onze handen en voeten onthullen veel over wie we zijn.
web optimization
nagelsalon wijchen Jenniek's' Beauty en Wellness.
Handen en nagels. Nieuwtjes en acties. Zoeken naar: Zoeken Sluiten. Jenniek's' Beauty en Wellness. Tag: nagelsalon wijchen. 3 juni 2015 26 april 2016 Jenn. Welkom bij Jennieks Beauty en Wellness. Klik op één van de afbeeldingen om verder te gaan.
cinderella hoeslaken katoen
Nagelstyliste Tessa de Jager Startpagina Facebook.
Altijd weer blij met mooie nagels! Goede adviezen en service. Mama is klaar voor de kerst met haar kerst nagels Manja de Jager. Kom je ook op de go4health day bij go4fit wijchen? Aanstaande zondag 12 november van 1200: tot 1600!
Salon Chic Wijchen Salon-Chic.
Over Salon Chic. Achter deze hippe salon in het centrum van Wijchen zit de ambitieuze Britt Kuijpers. Haar passie alles met schoonheid kwam al vroeg naar voren; op haar elfde ging ze op woensdag niet zoals haar medescholieren een vrije middag vieren, maar fietste ze direct door naar Nagelgroothandel Florence Beauty and Nails om te helpen met het stickeren van producten en het klaarmaken van beurskasten.
Home Nails Addict.
Je kunt onze nagelsalon vinden in Wijchen, op nog geen 5 km van Nijmegen vandaan. Daarnaast geef ik, Jannie van Benthem international" educator" opleidingen en workshops en zijn we distributeur van Crystal Nails en MarilyNails. Xtreme Fusion Gel, 25 november.
Nagelstudio Floranails Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Beuningen, Lent.
Zij verzorgt uw nagelstyling, nailart en manicure waarbij kwaliteit en gezondheid voorop staan. Naast de traditionele nagelbehandelingen verzorgt zij ook kinderfeestjes, anti-nagelbijtarrangementen, uw bruidsnagels, wimperextentions en niet te vergeten de nu zo trendy gellakken in vele kleuren! Het gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met een goede hygiëne staan daarom bij Floranails centraal.
nagelsalon Wijchen prijslijst gelnagels acryl gellak manicure.
Reparatie nagel tijdens nabehandeling. Nagels verwijderen andere salon. incl nieuwe set. Gellak verwijderen andere salon. Incl nieuwe gellak. Nieuwe set incl 2 nabehandelingen om. De 2 weken met french/kleur/glitter naar. n.b: Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld.

Contacteer ons